Har du regnet på hva det koster å ha brudd i produksjonen? Eller snudd på hodet; har du tenkt på hvor mye du kan tjene ved å maksimere produksjonen?

Du har kanskje opplevd å mangle en komponent, og måtte stoppe produksjonen noen timer? Da har du sikkert også tenkt på hva det koster, både i tapt ressursbruk og redusert volum. Det skal ikke mange uplanlagte produksjonsstopp til, før det får store økonomiske konsekvenser.

Har du derimot oversikt over alle prosessene i produksjonen, kan du unngå disse kostbare omveiene, og samtidig sørge for grønnere tall på bunnlinjen. ERP for produksjon vil håndtere  alle ledd i produksjonsprosessen, og vil gi deg den oversikten og tryggheten du trenger for å maksimere forretningsprosessene.

Pilaro Proplanner for produksjon

Vi hjelper produksjonsbedrifter med å forbedre prosessene sine

  • Vi leverer ERP som er spesialutviklet for produksjonsbedrifter. Bransjeløsningen vår er et lagerstyringssystem basert på Microsoft Dynamics NAV, og egner seg svært godt for stykkproduserende produksjon. Vi har levert Pilaro Proplanner i mange år, og har lang og bred bransjeerfaring.
  • Vi tilbyr konsulenttjenester innenfor ERP for produksjon og prosjekt. Konsulentene våre har verdifull bransjeerfaring, og motiveres av å forbedre kundenes produksjonsprosesser, og bidra til økt inntjening.

Løsningen Pilaro Proplanner inngår i totalløsningen vår, Pilaro Industry Solution, og er sertifisert av Microsoft.

Kundehistorie:  «Et velfungerende forretningssystem, gir kontroll med forretningsoppdrag».