Vi leverer forretningsløsninger innen prosjekt, produksjon, og prosjektorientert industri. Vi motiveres av å strømlinjeforme produksjonsprosesser, og på denne måten bidra til sunnere produksjon og bedre prosjektstyring for kundene våre.  Konsulentene våre har lang bransjeerfaring, og kjenner godt til de utfordringer som kundene våre møter i det daglige. Erfaringen sier dog at hver kunde og hvert prosjekt er forskjellige, så vi lytter alltid til kunden, og lærer av deres erfaringer, før vi foreslår system-messige endringer, eller helt nye løsninger.

forretningsløsninger

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en forretningsløsning som gir støtte til alle deler av den daglige driften; økonomi og regnskap, innkjøp, varelager og logistikk, salg, markedsføring, service og leveranser.

Hvis du jobber med produksjon og/eller i en prosjektorientert virksomhet, trenger du sannsynligvis en forretningsløsning som er tilpasset dette.  Vi tilbyr vår egen bransjeløsning, Pilaro Industry Solution, som er spesialdesignet for prosjekt, produksjon, og prosjektorientert industri. Pilaro Industry Solution legges på toppen av Dynamics 365 Business Central, og i kombinasjon, gir disse løsningene deg det du trenger for en effektiv og sikker forretningsdrift. Pilaro Industry Solution, er utviklet av oss gjennom mange år, og basert på Microsoft sin teknologi. Løsningen er sertifisert av Microsoft.

Forretningsløsning

De aller fleste virksomheter og bedrifter, trenger en erfaren leverandør, og en velfungerende forretningsløsning, for å ha kontroll på oppdragene, og for å oppnå vekst og økt omsetning.

Er det på tide for deg og din virksomhet å fornye forretningsløsningen?

  • Vi bruker mye tid på å få oversikt
  • Vi opplever for liten kontroll med lønnsomhet på prosjekt/kunde/ansatt
  • Sen fakturering/likviditet
  • Mye manuelt arbeid
  • Vi har systemer som ikke snakker sammen

Hvis svaret er «ja» på et eller flere av disse utsagnene, er det sannsynligvis en god ide å tenke på fornyelse av ERP-systemet deres.

Vi vil gjerne være din leverandør.  Kontakt Jon Fromreide på mail eller telefon 913 24 843