Vurderer du nytt ERP system?

Er du på utkikk etter et moderne ERP system hvor alle de ulike prosessene (økonomi, logistikk, produksjon, prosjekt, service m.m.) er inkludert og kommuniserer med hverandre?
Vi tilbyr ERP-systemer, som ivaretar din bedrifts forretningsprosesser på en trygg, enkel og forsvarlig måte.

Vi leverer ERP systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central

Vi leverer ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central til små og mellomstore bedrifter (20-600 brukere) i ulike bransjer.  Dette er et brukervennlig all-round -system som er utviklet for å effektivisere forretningsprosessene i din bedrift. Hvis du trenger et system med stor kapasitet, og nok kraft til å håndtere vekstambisjonene i bedriften din, passer Microsoft Dynamics 365 Business Central perfekt.  Les mer om ERP løsningen her.

Produksjon, prosjekt og prosjektorientert produksjon

I tillegg har vi spesialisert oss som leverandør til produksjonsbedrifter, og bedrifter som driver prosjektorientert. Vi har utviklet en egen bransjeløsning; Pilaro Industry Solution, som egner seg for produksjonsvirksomhet, prosjektvirksomhet og prosjektorientert produksjon. Dermed blir vi et naturlig valg for produksjons- og prosjektbaserte bedrifter. Les mer om Pilaro Industry Solution her.

Velg oss som din leverandør

Velger du Pilaro som leverandør får du en erfaren og engasjert forretningspartner. Vi har vært i bransjen i mer enn 30 år og har lang erfaring med Microsoft sine forretningsløsninger. Vårt mål er å hjelpe kunden til mer effektiv drift, reduserte kostnader og økt fortjeneste.

Vi hjelper deg gjerne å velge nytt ERP system. ERP system

Kontakt Jon Fromreide i Pilaro på mail eller telefon 913 24 843