Få alle dine Dynamics NAV data overført til Excel – med et tastetrykk

Det blir lettere å forstå businessen sin, når man har korrekte og lettleste rapporter, som gjenspeiler virkelige og sanne data. Gode og sannferdige rapporter gir deg godt grunnlag for beslutninger i forhold til eventuelle endringer i driften og bemanningen.

Jet Reports

Gir deg rapportene du trenger, i det det formatet du vil ha.
Jet Reports er tilpasset Microsoft Dynamics NAV, og det er kun et tastetrykk som skal til, for å få overført data fra NAV, direkte inn i Excel.

Bort med feil

Du rapporter i et kjent miljø, Excel
Med Jet Reports kan du genere nøyaktige rapporter, og du bruker de samme feltene og kalkulasjonene, som du er vant til. Dataene hentes automatisk fra Microsoft Dynamics NAV databasen.

Lavere tidsbruk og lavere kostnad med data-drevne beslutninger

Du trenger ikke lenger vente på andre, for å få ut de rapportene du trenger. Det trengs ingen programmeringskunnskaper for å benytte Jet Reports, så her kan du og teamet ditt selv utforske, utarbeide, og hente ut de rapportene dere trenger.

Du har alltid svarene

Du jobber bedre og smartere når du nårsomhelst og hvorsomhelst har tilgang til rapportene dine. Jobber du på PC, mobil eller nettbrett? Det er opp til deg, tilgangen har du uansett.

Kom raskt i gang

Jet Reports er bygget spesielt for Dynamics, og installasjonen tar kun et par minutter.

 

Vi leverer Jet Reports i samarbeid med leverandøren Jet Global, som er markedsleder innen rapportering, analyser og budsjettløsninger for Microsoft Dynamics NAV. Jet Reports startpakke finnes som standard i Microsoft Dynamics NAV, men om du trenger ytterligere funksjonalitet, så finnes det en utvidet versjon, som kan legges til.

I denne lenken til Jet Reports, kan  du se en video med mulighetene som finnes.

Kontakt oss om dette. Vi mener du kan spare både  tid, penger og antakelser,  og at du får et bedre grunnlag for gode beslutninger.

Ring eller mail til Jon Fromreide, mobil: 913 24 843