Microsoft Dynamics 365 Business Central er Microsoft sin forretningsløsning for små og mellomstore bedrifter. Business Central kombinerer en rekke viktige funksjoner på tvers av økonomi/finans, drift, kundebehandling og salg og prosjektledelse.

Business Central lanseres i Norge i oktober 2018

Dynamics 365 Business Central er det nye navnet til Microsoft Dynamics NAV. Løsningen kommer på det norske markedet i oktober i år, og vil være versjonen etter Dynamics NAV 2018. Som en av flere apper i Dynamics 365-gruppen, vil Business Central bli enda mer anvendelig, da den samspiller med flere andre produkter som man er vant til å jobbe med, som for eksempel løsningene innen Customer Relationship Management (CRM) hos Microsoft. Dynamics 365 er en forretningsløsning som kombinerer forretningsprosesser med produktivitetsverktøyene i Office 365.

Forretningsappene som finnes i Dynamics 365 per nå er:

  • Sales
  • Customer Service
  • Field Service
  • Project Service Automation
  • Business Central (NAV)
  • Finance and Operations (AX)
  • Talent
  • Marketing and Retail

Microsoft melder at flere apper er under planlegging, og de vil komme fortløpende etter lansering, og etter hvert som løsningene er blitt tilpasset det norske markedet.

Cloud eller on-premise

Dynamics 365 er i utgangspunktet en sky-applikasjon, og det gjelder dermed også for Business Central. Men, Business Central vil også bli tilgjengelig for kundene on-premise, enten som en hybrid løsning i kundens eget datamiljø, eller som hostet hybrid løsning hos leverandør.

Med Business Central, vil det bli mulig å kontinuerlig tilpasse forretningssystemet i forhold til bedriftens behov. På den måten kan du gjøre endringer i løsningen i takt med endringer i bedriften, slik at du, til enhver tid, har akkurat løsningen du trenger.

Oppdateringer

Med Business Central vil oppdateringene til ny funksjonalitet være smidigere, slik vi er blitt vant til med O365-produktene.

Enkelt å oppgradere tilpasset funksjonalitet

I Business Central vil tilpasset funksjonalitet (Extensions) være lagret som en separat fil, og vil ikke bli berørt når Microsoft kjører de regelmessige oppgraderingene. Dette gir deg som kunde mulighet til å endre spesialtilpasninger, uten å endre standard funksjon.

Enkelt valg

Microsofts ERP-løsning for små og mellomstore bedrifter; Dynamics NAV, brukes i så mange som 195 land, og er et av verdens mest brukte forretningssystemer. Tidligere var løsningen kjent som Navision, i dag og frem til oktober heter løsningen Microsoft Dynamics NAV, og i oktober i år, lanseres den altså som Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Business Central

 

Vi hjelper deg gjerne med å velge nytt forretningssystem.  Kontakt oss i dag! Ring eller mail til Jon Fromreide, mobil 913 24 843

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.