Det er med glede vi informerer om at Mr. Navision Norge, Bjørn Tollevsen, har begynt hos oss som Chief Digital Officer. 

Bjørn vil være en god diskusjonspartner når det gjelder å finne gode løsninger for kundene våre, både i eksisterende og fremtidige systemer. Bjørn har fersk innsikt i nye krav som f.eks. kassalov og GDPR med mer, samt han har svært god innsikt i samtlige Microsoftprodukter, og ny teknologi generelt.

Bjørn er en av dem som startet Navision Software i Norge, og begynte som medarbeider nummer 1 i selskapet i 1996.  Med ansvar for produktet, var han med å bygge opp Navision som selskap og produkt i Norge.  I slutten av år 2000 slo Navision Software og Damgaard seg sammen, og kjøpte tilbake distributørrettighetene i Norge. Bjørn begynte da i det nye selskapet Navision ASA, og jobbet der inntil selskapet ble kjøpt av Microsoft i juli 2002.  Bjørn har jobbet 15 år i Microsoft i ulike roller, både som en del av Microsofts utviklingsavdeling med utvikling av  Dynamics NAV og Dynamics AX, og i Norge som en del av Microsofts salgteam, med hovedansvar for både Dynamics NAV, Dynamics AX og det nye Dynamics 365.  Med mer enn 21 år sammenhengende arbeid med Navision og tilsvarende produkter i Norge, og som «han som alltid har løsningen», har Bjørn fått det klingende tilnavnet Mr. Navision Norge. 

Vi er stolte over å ha styrket Pilaro-teamet med selveste NAV- guruen, og er overbeviste om at han vil tilføre stor verdi til Pilaro, og ikke minst til kundene våre. 

 Navision Norge

Bjørn sier: «Ta kontakt så kan vi diskutere dine ønsker».

E-post eller mobil 952 67 119