Effektiv i 2019
Dato: Av: Guri Midttun

Nyttårsforsett – mer effektiv i 2019

Endelig er det desember, og endelig nærmer vi oss jul og forhåpentligvis noen rolige dager. Vi fortjener en pust bakken nå. Noen dager hvor vi slett ikke tenker på effektivitet og raske beslutninger, men heller senker skuldrene ned til skuldernivå, og lar prioriteringene dreie seg om hvorvidt vi skal gå en skitur, eller ta en kaffepause med pepperkaker.

Hele året prøver vi å være så effektive vi kan. Vi blir stadig påminnet om at vi kan og bør jobbe smartere. Vi må digitalisere, vi må oppgradere, og vi må endre oss i takt med tiden. Vi merker hver dag at det legges opp til at vi skal får mer gjort på kortere tid.

Som leverandør av forretningssystemer, ser vi at de av kundene våre som er nysgjerrige på ny teknologi, og som velger (og våger!) å prøve nye løsninger, opplever besparelser både når det gjelder tid, penger og ressurser. En omfattende undersøkelse Microsoft Norge har gjort, viser at digital transformasjon er høyt prioritert i norsk næringsliv, men at mange strever med å finne den mest effektive måten og organisere seg på i en digital verden.

Hva med å ta et skritt av gangen?

Hvis du tenker du kan jobbe mer effektivt i 2019, hva med å starte det nye året med å innføre for eksempel fakturascanning. I inneværende år, har mange av kundene våre implementert Document Capture, og de opplever både tidsbesparelse, bedre oversikt, og en trygghet for at inn – og utbetalingene blir korrekte.
Et annet godt hjelpemiddel i forhold til å skaffe seg et sannferdig bilde av hvordan det går med bedriften, er Jet Reports. I Jet Reports kan du genere de rapportene du trenger, med kun et tastetrykk eller to. Med gode spesialdesignede rapporter, får du trygghet for at beslutningsgrunnlaget ditt er godt, og du bruker mindre tid på vanskelige avgjørelser.

Når alt dette er sagt, så håper vi at du tar deg tid til en god, og gjerne in-effektiv, juleferie. Det er en tid for alt; vi skal ikke være effektive hele tiden. Men å bli mer effektiv i 2019, det heier vi på som et godt nyttårsforsett:-)

Vi ønsker riktig god jul og et godt nytt år!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.