Vi har tidligere blogget om at SAF-T Regnskap innføres fra 1. januar 2020.

For de av dere som er på eldre versjoner av Microsoft Dynamics NAV, er det nå nødvendig å tenke på oppgradering eller nyinstallasjon.

Fra 1. januar 2020 trer en ny norsk lov i kraft, SAF-T eller Standard Audit File – Tax. Du kan lese om loven her.  Alle norske selskaper må støtte denne loven for å drive i samsvar med norsk lov.
Dynamics NAV versjoner som er 2015 eller eldre, er basert på teknologi som ikke lenger støttes av Microsoft, og teknologien er ikke kompatibel med det som kreves for SAF-T-formatet. Det betyr at dersom du benytter versjon 2015 eller eldre, så må du, for å drive i henhold til norsk lov, enten oppgradere eller iverksette en nyinstallasjon.
Vi tilbyr disse alternativene:
  • Oppgradere til støttet versjon, inklusive oppgradering av dagens tilpasninger
  • Nyinstallasjon av støttet versjon som inkluderer nødvendig funksjonalitet og flytting av data til denne. Dagens tilpasninger tas ikke med.
  • Gjennomføre en forstudie for å identifisere behov og legge en plan for ny løsning med støtte for SAF-T.

Vi oppfordrer deg til å kontakte oss snarest, dersom du jobber på en av de eldre versjonene av Dynamics NAV. Så kan vi sammen finne den beste løsningen for dere. Vi ser helst at vi kommer i dialog om dette allerede før sommerferieukene.

Kontakt Jon Fromreide i Pilaro på mail eller telefon 913 24 843